عزم عمومی برای تحقق برنامه های "تبریز پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی"

عزم عمومی برای تحقق برنامه های "تبریز پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی"

به گزارش شهریار ، یعقوب هوشیار در این نشست که با حضور نعمت‌الله پایان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، و احمد حمزه‌زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی برگزار شد، با قدردانی از حمایت‌های استاندار آذربایجان‌شرقی از این رویداد اظهار داشت: از استاندار محترم به‌خاطر صدور دستور مستقیم به تمامی دستگاه‌ها برای همکاری در اجرای این رویداد بزرگ زیست‌محیطی، صمیمانه قدردانی می‌کنم. این حمایت گامی مهم در جهت انسجام‌بخشی به فعالیت‌ها و هم‌افزایی ظرفیت‌هاست.

هوشیار ادامه داد: رویداد تبریز ۲۰۲۵ فرصتی بی‌تکرار برای ارتقاء جایگاه بین‌المللی تبریز است. این عنوان نه فقط یک افتخار ، بلکه مسئولیتی عینی برای توسعه پایدار، حفاظت از محیط‌زیست شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است. برنامه‌های ما از سطح اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی فراتر رفته و وارد حوزه‌های زیربنایی، فرهنگی، گردشگری و محیط‌زیستی شده است.

وی افزود: بدون شک، همراهی تمامی نهادها، از جمله اداره کل ارشاد اسلامی و اداره کل میراث فرهنگی، یکی از ارکان اصلی تحقق این اهداف است. دستگاه‌های اجرایی استان می تواند با برنامه‌های عملیاتی، نقش مستقیم خود را در این مسیر ایفا کنند.

در ادامه این نشست، نعمت‌الله پایان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، با تاکید بر ظرفیت فرهنگی و هنری استان برای ترویج اهداف رویداد تبریز ۲۰۲۵ گفت: این عنوان یک افتخار بین‌المللی برای شهر تبریز است و ما باید با زبان فرهنگ، هنر و رسانه به معرفی اهمیت آن بپردازیم. اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با تمام ظرفیت‌های تبلیغاتی، رسانه‌ای و هنری خود در کنار شهرداری خواهد بود.

پایان با اشاره به نقش موثر هنرمندان در جریان‌سازی اجتماعی تصریح کرد: ما از ظرفیت انجمن‌های هنری و رسانه‌های، هنرمندان و خبرنگاران برای تبیین اهمیت این رویداد استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: رویداد تبریز ۲۰۲۵ فرصتی برای تبدیل شهر به یک برند فرهنگی-زیست‌محیطی است و این امر با مشارکت جامعه هنری جلوه بیشتری خواهد داشت.

در ادامه، احمد حمزه‌زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان نیز با تاکید بر نقش زیرساخت‌های گردشگری در موفقیت این رویداد گفت: میراث فرهنگی استان بخشی جدایی‌ناپذیر از هویت شهری آن است. ما از ظرفیت اماکن تاریخی، موزه‌ها، مراکز گردشگری و هتل‌ها برای معرفی این عنوان استفاده خواهیم کرد.

وی از برنامه‌های در دست اقدام برای ثبت جهانی پارک ائل‌گلی خبر داد و گفت: ثبت جهانی این مجموعه نه‌تنها از منظر تاریخی و گردشگری حائز اهمیت است، بلکه اقدامی در راستای حفاظت از فضاهای سبز و ترویج زیست‌پذیری شهری است. در صورت موفقیت در این مسیر، ائل‌گلی به عنوان نماد محیط‌زیست شهری تبریز در سطح جهانی در همین سال مطرح خواهد شد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات