به گزارش شهریار ، در این بازدید که با همراهی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندها،مهدی خلیل زاده رئیس اداره بازرسی و نظارت شهرداری، علیرضا جعفرزاده مسئول بازرسی ویژه و انتصابات اداره کل و مدیر بازرسی سازمان پسماند انجام شد، وضعیت پیشرفت عملیات اورهال خطوط تولید کمپوست، بهویژه خط یک، مورد بررسی دقیق قرار گرفت.
موسی زارعی با حضور در بخشهای مختلف کارخانه، از فرآیندهای جمعآوری، تفکیک، پردازش و تبدیل پسماند تر به کود کمپوست بازدید کرد و ضمن گفتوگو با کارشناسان، در جریان جزئیات فنی پروژههای در حال اجرا قرار گرفت.
وی با تاکید بر اهمیت فعالیت مستمر و اثربخش این کارخانه در چرخه مدیریت پسماند شهری، خاطرنشان کرد: «کار در محیطهایی نظیر کارخانه کمپوست با دشواریهای خاص و شرایط پرخطر همراه است و لازم است که حمایتهای مادی و معنوی از پرسنل این مجموعه، در اولویت اقدامات شهرداری قرار گیرد.
زارعی افزود: سیاستهای مشوق و حمایتی شهرداری تبریز در قبال کارگران و شاغلین زحمتکش مجموعههای پسماند، باید بهگونهای تدوین و اجرایی شود که علاوه بر تکریم کارکنان، انگیزههای روحی آنان را تقویت کرده و در نهایت منجر به افزایش راندمان تولید و ارتقای کیفیت خدمات شود.
مدیرکل بازرسی شهرداری تبریز همچنین با اشاره به نقش کلیدی کارخانه کمپوست در کاهش اثرات زیستمحیطی پسماندهای شهری، بر ضرورت تسریع در تکمیل عملیات اورهال و بهروزرسانی تجهیزات تاکید کرد و خواستار نظارت مستمر بر فرآیندهای اجرایی و رعایت کامل الزامات ایمنی در محیط کار شد.
گفتنی است، کارخانه کمپوست شهرداری تبریز یکی از مراکز حیاتی در فرآیند بازیافت و پردازش پسماندهای تر شهری به شمار میرود که نقش موثری در بهبود چرخه مدیریت پسماند و تولید کود ارگانیک ایفا میکند.
نظرات