آغاز بازرسی‌های مشترک در طرح قصابان امین

آغاز بازرسی‌های مشترک در طرح قصابان امین

به گزارش شهریار، کریم قدرتی اظهار کرد: ایجاد اکیپ ثابت بازرسی با هدف خدمت‌رسانی و جلوگیری از صدمات جبران‌ناپذیر توزیع گوشت غیربهداشتی و فاقد شناسنامه انجام می‌شود تا مردم با آسایش خاطر گوشت خود را در سطح شهر تهیه کنند.

وی افزود: پرسنل مراکز عرضه گوشت در راستای مقابله و پیشگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی باید نکات و الزامات بهداشتی در استفاده از تجهیزات ایمنی فردی را رعایت کنند.

مدیرعامل کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیربهداشتی فرآورده‌های خام دامی، لازم است شهروندان از خرید گوشت قرمز فاقد شناسنامه و مهر دامپزشکی و با برچسب مخدوش و گوشت چرخ شده آماده خودداری کنند.

قدرتی، با بیان اینکه گوشت قرمز مصرفی علاوه بر قیمت مناسب باید از کیفیت بالا و استانداردهای بهداشتی برخوردار باشد، ادامه داد: تامین امنیت غذایی مردم وظیفه‌ای خطیر برای دستگاه‌های ذیربط بوده و به هیچ عنوان امکان اغماض در آن وجود ندارد.

وی یادآوری کرد: در جریان کشتارهای روزانه دام‌های سبک و سنگین در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز، نظارت‌های بهداشتی توسط متخصصان امر مبنی بر آزمایش دام‌های ذبح شده و رعایت دستورالعمل زنجیره پیش‌سرد قبل از توزیع گوشت انجام می‌شود.

قدرتی، افزود: در این راستا از خروج هرگونه گوشت تازه ذبح شده بدون سپری شدن زنجیره پیش سرد ۲۴ ساعته، جلوگیری و دام‌های مشکوک به هر نوع بیماری ضبط و معدوم می‌شوند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات